HACCP rendszerek kiépítése induló és már meglévő boltoknak, éttermeknek, látvány pékségeknek, büféknek, food truckok-nak, cukrászdáknak és kávézóknak.

HACCP rendszergazda és minőségirányítási szakember kollégáink segítenek Önnek az élelmiszer-biztonságban

Nem csak HACCP kézikönyv készítésében rendelkezünk nagy szakértelemmel, hanem:

  • Technológiai leírás, anyagmozgatási terv, személyi közlekedés szabályozása
  • Étterem, nyitás, mozgó bolt és cukrászda nyitással kapcsolatos szaktanácsadás
  • Komplett HACCP rendszer kiépítése
  • Kötelező higiéniai oktatások megtartása és dokumentálása
  • Ellenőrzési terv elkészítése
  • Jogszabálynak megfelelő mellékletek: Takarítási napló, hűtőterek hőmérsékleti ívek, tálalási napló, HACCP napló

Minden esetben olyan dokumentumokat készítünk el ami egy szakhatósági ellenőrzésen megfelel.

Ezért Önnek nem kell aggódnia amikor egy ellenőr belép a vendéglátó egységébe.